Noutăți

“ZIUA DIASPOREI – ORADEA TE AȘTEAPTĂ”

 “ZIUA DIASPOREI – ORADEA TE AȘTEAPTĂ” – continuă tradiția și in anul 2018

 

Municipiul Oradea a îmbrăţişat această iniţiativă încă de la început, cu speranţa de a-i aduce mai aproape pe românii care trăiesc în străinătate.

JOI, 16 august 2018, Primăria Municipiului Oradea și Agenția de Dezvoltare Locală Oradea S.A., în colaborare cu Fundația Romanian Business Leaders, prin RePatriot, va organiza „Ziua Diasporei – Oradea te așteaptă!” – Administrația locală dă o atenție deosebită procesului de îmbunătățire a contextului economico-social local, planul de măsuri de dezvoltare având efecte benefice care vor crea un context normal în Oradea, similar cu cel cu care sunt obișnuiți cei care locuiesc în afara țării. In acest context ADLO SA. dorește să promoveze un mesaj de incredere pentru investiții oferind un pachet de servicii atractive la prețuri competitive și să sublinieze rolul important pe care il are Diaspora atât in dezvoltarea mediului de afaceri cât și al orașului.

Manifestările pentru sărbătorirea Zilei Diasporei, vor începe de la ora 10:00, in Sala Mare a Primăriei Municipiului Oradea, unde va avea loc Conferinţa „Oradea te așteaptă!”. 

În cadrul acesteia, Municipalitatea dorește să înțeleagă care sunt măsurile pe care cei care locuiesc în diaspora, le văd necesare pentru ca Oradea să devină suficient de motivantă in vederea întoarcerii românilor acasă. La eveniment vor fi prezenți reprezentanții echipei RePatriot: Mirabela Miron – Președinte Avisso și unul din liderii RePatriot, Hilde Brandl –  Manging Partner Unith2B și unul din liderii RePatriot, Lucian Rotar – Fondator Nexia și Ambasador RePatriot în Franța, și alți invitați de seamă care vor aborda anumite subiecte specifice.

Vom continua sărbătorirea Zilei Diasporei, cu o vizită in Cetatea Oradea, in cadrul căreia orădenii veniți acasă în concediu, antreprenori locali și toți cei care vor să fructifice oportunitatea cooperării cu Diaspora și administrația locală, vor avea ocazia să socializeze ori să schimbe impresii din experiența proprie.

In speranța că veți da curs invitației noastre, vă rugăm să vă inscrieți trimițându-ne un e-mail cu subiectul “Oradea te așteaptă!” la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vă stăm la dispoziție cu detalii suplimentare la nr. tel: 0722.159.454

https://www.diasporadea.ro