2024

Despre - Agenția de Dezvoltare Locală Oradea

Parcuri Industriale și atragerea de investitori

Suntem o companie publică al cărei acționar majoritar este Primăria Oradea. Principalele noastre activități sunt administrarea parcurilor industriale și atragerea de investitori.

Investim în educație și sprijinim investitorii străini și locali

În calitate de fondator a Asociației Parteneriat pentru Educație, organizație prin care am susținut învățământul profesional în sistem dual, asigurăm legătura între investitorii privați și instituțiile de învățământ și sprijinim investitorii străini și locali în relația cu instituțiile publice.

Localizare Adlo
Serviciile ADLO

Educație, Antreprenoriat, Investitori

ADLO asigură legătura între investitorii privați și instituțiile de învățământ și sprijinim investitorii străini și locali în relația cu instituțiile publice. Echipa noastră se implică şi în activităţi de promovare a oportunităților de investiții, în ţară şi peste hotare, susținem antreprenoriatul şi a învăţământul tehnic dual. Asigurăm legătura între investitorii privați și instituțiile de învățământ și sprijinim investitorii străini și locali în relația cu instituțiile publice. Echipa noastră se implică şi în activităţi de promovare a oportunităților de investiții, în ţară şi peste hotare, susținem antreprenoriatul şi a învăţământul tehnic dual.

Echipa ADLO

Alina Silaghi

ALINA SILAGHI

Director General
OLIVER PANTEA

OLIVER PANTEA

Inginer Energetician
KOVACS LASZLO

KOVACS LASZLO

Economist
Colegi ADLO5

SEBASTIAN HEBRIȘTEAN

Consilier Juridic
Colegi ADLO10

ROXANA MARCU

Consilier Juridic
Colegi ADLO4

ADRIAN ADAM

Inginer Instalații
CLAUDIU MICH

CLAUDIU MICH

Inginer Rețele Electroenergetice
Colegi ADLO6

ANA-MARIA CHIRU

Economist
Colegi ADLO8

OVIDIU PANTEA

Inginer Energetician
Colegi ADLO7

RALUCA CORNEA

Asistent Manager