Oportunități de investiții

Parcul Industrial I este situat în Oradea, pe Calea Borșului, la aproximativ 4 kilometri de vama Borș de la granița cu Ungaria, și la 70 de kilometri de autostrada M3 din Ungaria. Suprafața totală este de 144,73 hectare. Valoarea prețului de referință/de bază a terenului este egală cu valoarea prețului terenului/mp rezultat dintr-un Raport de Evaluare întocmit de către un evaluator expert independent membru în Asociaţia Naţională a Evaluatorilor, pentru fiecare parcelă identificată distinct din punct de vedere a numărului cadastral și reprezintă prețul minim de pornire în cadrul procedurilor de Licitație Deschisă și Negociere Directă.

Contractul de vanzare-cumparare cu plata in rate si rezerva proprietatii se încheie pe o perioadă de minimum 25 de ani iar rata adjudecata la licitatie/negociere percepută de administratorul parcului se factureaza anual. Terenul poate fi achitat anticipat imediat după indeplinirea angajamentelor referitoare la realizarea investitiei si personalul angajat iar additional se va achita o taxa de administrare in valoare de 0,5 euro/mp/an fără TVA.

Gradul de Ocupare - Este în Procent de 100%

Gradul de ocupare al Parcului Industrial Oradea I poate fi vizualizat pe harta de mai jos. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați telefonic sau puteți completa formularul de contact disponibil pe website-ul nostru.
ORADEA EBP I ADLO SEPTEMBRIE 2023 scaled

Facilități Fiscale

Rezidenții Parcurilor Industriale beneficiază de facilități fiscale constând în scutirea de impozit pe teren și clădiri, precum și scutirea de la plata altor taxe. În acest sens există trei hotărâri de Consiliu Local care reglementează acest lucru.

Pentru investițiile mai mici de 10 milioane de euro se acordă ajutorul de minimis, iar pentru cele mai mari de 10 milioane de euro se acordă ajutorul regional de stat, ambele în limita plafonului stabilit prin ordinul de ministru nr 2980/2013.

facilitati fiscale

Infrastructura

Parcul Industrial I este un parc de tip Greenfield, astfel oferta promovată nu se bazează doar pe un cost redus pentru teren ci și pe o rețea completă de utilități. În cadrul parcului sunt oferite următoarele utilități:

  • Rețea de canalizare
  • Rețea de drumuri interioare
  • Rețea de apa
  • Rețea de iluminat public
  • Rețea de electricitate
  • Rețele pentru agent termic
  • Rețele de telecomunicații
  • Rețea de gaze naturale disponibilă în parc. (pentru racordare se contactează SC Distrigaz Vest S.A.)

Regulamentul De Funcţionare A Parcului Industrial Eurobusiness I

Regulamentul de funcționare a Parcului Industrial Eurobusiness I Oradea este un document esențial pentru asigurarea unei bune gestionări și coordonări a activităților din cadrul parcului. Acest regulament stabilește normele și condițiile care trebuie respectate de către toți utilizatorii și chiriașii parcului, cu scopul de a asigura un mediu de lucru sigur, eficient și sustenabil.

Rezidenți