Stimați reprezentanți ai mediului de afaceri,

În calitatea de primar al Orașului Oradea, doresc să vă subliniez contribuția esențială pe care o aduceți la dezvoltarea economică al acestui oraș. Sunt ferm convins de importanța consolidării relației între autoritățile locale și mediul de afaceri. Sincronizarea eficientă a acestor doi piloni poate amplifica exponențial oportunitățile de dezvoltare și prosperitate.

Dialog Constructiv: Angajamentul nostru este de a menține căile de comunicare permanent deschise cu mediul de afaceri. Suntem dedicați ascultării, învățării și acțiunii în perfectă alinere cu necesitățile dvs.
Progres Infrastructural: Ne dedicăm continuării eforturilor de modernizare și expansiune, pentru a răspunde imperativelor unei economii emergente și vibrante.
Reglementări Optime: Ne propunem să oferim un cadru legislativ transparent și eficient, eliminând obstacolele birocratice care pot împiedica creșterea.

Împreună, prin resursele noastre combinate, expertiza și determinarea reciprocă, sunt încredințat că ne vom îndeplini viziunea. Vă invit să vă împărtășiți perspectivele și de a contribui activ la conturarea unui Oradea dezvoltat și dinamic. Poarta noastră este întotdeauna deschisă pentru un parteneriat autentic.

În semn de apreciere și recunoștință,
Florin Birta – Primar, Orașul Oradea
Alina Silaghi si dl. Primar Florin Birta

Mă bucur să vă pot întâmpina în calitate de Director al Agenției de Dezvoltare Locală Oradea. Aici, în noul pol de creștere al României, veți descoperi o oază de oportunități unde tradiția și inovația se intersectează, creând un mediu propice pentru afaceri și dezvoltare. Oradea, cu arhitectura sa impresionantă, cu o infrastructură modernă și în continuă dezvoltare, reprezintă un punct strategic pentru investiții. Orașul nostru nu este doar o poartă între Est și Vest, ci și un loc unde viziunea și ambiția converg spre un viitor prosper. Misiunea noastră este să facilităm și să sprijinim investițiile care aduc valoare adăugată comunității, să oferim investitorilor un mediu de afaceri favorabil și transparent. Vă invit să descoperiți toate avantajele pe care Oradea le oferă și să deveniți parte a transformării și creșterii orașului nostru.

Echipa ADLO este aici pentru a vă fi partener în fiecare pas al parcursului dvs.

Cu deosebit respect și entuziasm,
Alina Silaghi – Director General, Agenția de Dezvoltare Locală Oradea

Apariții în presă locală și internațională

  Nume/Prenume - Persoana de Contact:

  E-mail:

  Denumire Companie:

  Telefon:

  Doresc să:  Consimțământ privind prelucrarea datelor personale

  Politica de prelucrare a datelor personale: