GRADINITA SI CRESA DIN PARCUL INDUSTRIAL I banner

Căsuța Prieteniei - Parcul Industrial I Oradea

``Căsuța Prieteniei`` reprezintă o a doua casă în care copilul își va descoperi resursele și va participa la activități special concepute pentru a se potrivi cu vârsta și nivelul său de dezvoltare. Mediul cald și primitor al creșei stimulează în mod armonios creșterea și dezvoltarea copiilor, atât din punct de vedere emoțional, cât și social, cognitiv și motor.

În 2016, Agenția de Dezvoltare Locală Oradea a efectuat un sondaj printre 15 companii mari din Parcul Industrial I de pe Calea Borșului, pentru a evalua interesul și necesitatea unei grădinițe și creșe în zonă. Rezultatele sondajului au fost semnificative, arătând că 93,3% dintre companii au considerat oportună amenajarea grădiniței, iar 86,6% au considerat oportună o creșă. Aceste cifre sunt relevante având în vedere că în Parcul Industrial I există în total 45 de companii, cu un număr de 4.943 de angajați.

Grădinița se întinde atât pe parter, cât și pe etaj. Pentru a facilita accesul personalului grădiniței/creșei atât la sălile de grupă, cât și la spațiile de joacă exterioare, spațiile destinate zonei administrative și de birouri au fost grupate și poziționate în capătul holului principal. Acest aranjament permite o desfășurare mai ușoară a activităților și creează un mediu propice pentru dezvoltarea optimă a copiilor.

GRADINITA SI CRESA DIN PARCUL INDUSTRIAL I 7