Oportunități de investiții

Parcul Industrial II este situat în Oradea, pe strada Ogorului, în apropierea DN 79 Oradea-Deva și DN 76 Oradea-Arad. Suprafața totală este de 80,19 hectare. Valoarea prețului de referință/de bază a terenului este egală cu valoarea prețului terenului/mp rezultat dintr-un Raport de Evaluare întocmit de către un evaluator expert independent membru în Asociaţia Naţională a Evaluatorilor, pentru fiecare parcelă identificată distinct din punct de vedere a numărului cadastral și reprezintă prețul minim de pornire în cadrul procedurilor de Licitație Deschisă și Negociere Directă.

Contractul de vanzare-cumparare cu plata in rate si rezerva proprietatii se încheie pe o perioadă de minimum 25 de ani iar rata adjudecata la licitatie/negociere percepută de administratorul parcului se factureaza anual. Terenul poate fi achitat anticipat imediat după indeplinirea angajamentelor referitoare la realizarea investitiei si personalul angajat iar additional se va achita o taxa de administrare in valoare de 0,5 euro/mp/an fără TVA.

Grad de Ocupare

Gradul de ocupare al Parcului Industrial Oradea II poate fi vizualizat pe harta de mai jos. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați telefonic sau puteți completa formularul de contact disponibil pe website-ul nostru.
ORADEA EBP II ADLO APRILIE 2024 2

Facilități Fiscale

Rezidenții Parcurilor Industriale beneficiază de facilități fiscale constând în scutirea de impozit pe teren și clădiri, precum și scutirea de la plata altor taxe. În acest sens există trei hotărâri de Consiliu Local care reglementează acest lucru.

Pentru investițiile mai mici de 10 milioane de euro se acordă ajutorul de minimis, iar pentru cele mai mari de 10 milioane de euro se acordă ajutorul regional de stat, ambele în limita plafonului stabilit prin ordinul de ministru nr 2980/2013.

Infrastructura

Infrastructura în Parcul Industrial II presupune accesul la:

Rețea de canalizare
Rețea de drumuri interioare
Rețea de apa
Rețea de iluminat public
Rețea de electricitate
Rețea de gaze naturale disponibilă în parc (pentru racordare se contactează SC Distrigaz Vest S.A.)
Rețele de telecomunicații

Lucrările la infrastructura din parcul Industrial II vor fi gata până la sfârșitul anului 2016.

Regulamentul De Funcţionare A Parcului Industrial Eurobusiness II

Regulamentul de funcționare a Parcului Industrial Eurobusiness I Oradea este un document esențial pentru asigurarea unei bune gestionări și coordonări a activităților din cadrul parcului. Acest regulament stabilește normele și condițiile care trebuie respectate de către toți utilizatorii și chiriașii parcului, cu scopul de a asigura un mediu de lucru sigur, eficient și sustenabil.

Rezidenți

Anf Logo
1
2
benvenuti logo
comodi
competdac
CRIC TRANS
DEVEGA
distrigaz
duda doors
ECHOTAX SERV SRL
ELKA PROD COM
electro
ems
GHP INTELLIGENT SYSTEM
GOLDE ORADEA
hyperline logo
ifaba
Imsaurisa logo
INTERCOMPANY SRL
ipte
3
SC JP FOOD COMPANY SRL
lutech
mecord logo
meiser
mondorom
monom
OCTASER
prettycar
REAL EXPERT ADVERTISING
Sapient Group19
SELECT CATERING
SH MEDICAL
termopro edil
valiant
ulidan
Urban Led logo
valtryp logo
wdp logo
zaleco logo
epm
luan