Noutăți

Voluntarii de la Celestica au ajutat la renovarea cabinetelor de practică ale Școlii Profesionale Eurobusiness din cadrul campusului tehnic „Traian Vuia” din Oradea

Lucrările la campusul tehnic au început în urmă cu aproape trei săptămâni și urmează să fie finalizate până la începutul anului școlar. Valoarea acestora este de aproximativ 100.000 de lei iar banii provin de la Asociația Parteneriat pentru Educație, un ONG format din cinci companii din Oradea (Emerson, Plexus, Celestica, Emsil și Agenția de Dezvoltare Locală Oradea, societatea care administrează parcurile industriale din oraș).

Pentru anul școlar 2016-2017, la Școala Profesională Eurobusiness sunt disponibile 224 de locuri. După primele două etape de înscrieri au fost ocupate 152 de locuri, astfel că pentru ultima sesiune de înscrieri mai sunt disponibile 72 de locuri.

Ultima etapă de înscrieri va avea loc în perioada 1-2 septembrie 2016 la secretariatul Colegiului Tehnic „Traian Vuia” din strada Constantin Brâncoveanu, nr 12A.

Echipa Agenției de Dezvoltare Locală Oradea

{gallery}voluntari-celestica-renovare{/gallery}