Noutăți

Școala profesională Eurobusiness, prezentată ca exemplu de bună practică la București

Școala profesională Eurobusiness din Oradea a fost prezentată ca un exemplu de bună practică la invitația reprezentanților din Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice. Proiectul școlii, care a fost înființată în urmă cu trei ani, a fost prezentat de Delia Ungur, managerul Agenției de Dezvoltare Locală Oradea. 

Luna trecută Ministerul Educației a supus dezbaterii publice strategia privind îmbunătățirea cadrului de organizare și funcționare a învățământului profesional în sistem dual. La conferința națională a participat și ministrul Adrian Curaj. 

La Școala Profesională Eurobusiness din Oradea sunt disponibile pentru anul școlar viitor 112 locuri la șase specializări: operatori mașini cu comandă numerică, lăcătuș construcții metalice și utilaj tehnologic, suler-matrițer, electrician exploatare joasă tensiune, electronist aparate și echipamente și electromecanic utilaje și instalații industriale. 

Admiterea se face în trei etape: 

– prima etapă a avut loc în perioada 13-17 iunie și 21 iunie,

– a doua etapă va avea loc în perioada 16-17 august,

– a treia etapă de admitere este programată în perioada 1-2 septembrie. 

Înscrierile se pot face la secretariatul Colegiului Tehnic “Traian Vuia” din Oradea din strada Constantin Brâncoveanu, nr. 12/A. Informații suplimentare pot fi găsite pe site-ul școlii profesionale www.sebpo.ro sau la numerele de telefon 0359 889 389, 0259 436 039.

{gallery}scoala-sebpo{/gallery}