Noutăți

S-a finalizat asfaltarea accesului în Parcul Industrial II din Oradea

Momentan, se lucrează la gurile de scurgere şi la traversări, dar şi la pregătirea celor 450 de m de carosabil care mai trebuie asfaltaţi. În ceea ce priveşte iluminatul în zonă, s-au montat deja 20 de stâlpi de iluminat public.
Strada Anghel Saligny este o stradă nouă, aflată în partea de sud a municipiului, care deserveşte zona Parcului Industrial Eurobusiness II şi este racordată la drumul colector printr-o giraţie cu trei braţe.
Realizarea acestei investiţii a fost impusă de necesitatea rezolvării circulaţiei rutiere în condiţii de confort şi siguranţă.
Lucrările cuprinse în proiect au fost: lucrări de infrastructură şi suprastructură a drumului, realizarea canalizării pluviale, realizarea instalaţiilor electrice de iluminat, montarea de tuburi/realizarea de traversări pentru instalaţiile de gaz, iar în final realizarea marcajelor şi a indicatoarelor rutiere.
Lucrările sunt realizate de asocierea de firme: S.C. Drumuri Bihor S.A (constructor de drumuri şi canalizare), S.C. Proexco S.R.L (proiectantul lucrării ) şi S.C. Electrofor S.R.L (executant partea de iluminat/reţele electrice).
Valoarea contractului este de 4.909.214,83 lei. Lucrările la această stradă au început la finele anului trecut şi vor fi gata până la începutul lunii iulie 2016.

{gallery}acces-ebpo2{/gallery}