Noutăți

Compania germană Eberspächer își anunță intenția de a investi în România, în parcul Eurobusiness I din Oradea

Prin noile operațiuni din Oradea, Eberspächer își va crește capacitatea de producție de componente de evacuare în vederea onorării de noi comenzi de la producătorii auto locali și europeni.

Aceasta este una dintre cele mai mari investiții din parcurile industriale deținute de municipiul Oradea iar după semnarea contractului cu investitorii germani parcul industrial de pe Șoseaua Borșului, în suprafață de 121 de hectare, va fi ocupat aparoape 100{f41bb597d5deecdc483afb3f8a2efbebc69e613d3bfe8a5c5b89e7603f3bb6a2}.

Grupul Eberspaecher este unul dintre cei mai mari dezvoltatori și furnizori la nivel global de sisteme de evacuare, sisteme de încălzire pentru autoturisme și sisteme de aer condiționat pentru autobuze.

Eberspaecher este de asemenea partenerul producătorilor de mașini în invovații profesionale, în domeniul sistemelor de aer condiționat pentru autovehiculele utilitare și în domeniul sistemelor electronice destinate industriei auto.

Printre clienții grupului se numără aproape toți producătorii de autovehicule de pasageri și comerciale din Europa, America de Nord și –din ce în ce mai frecvent – din Asia. In 2014, la nivel global, grupul avea 8.400 de angajați și înregistra un volum de vânzări de 3,5 miliarde de euro.