Noutăți

Let’s do it, Romania!

INVITATIE

Echipa locală Let’s Do It, Romania! în parteneriat cu ADLO – Agenția de Dezvoltare Locală Oradea, vă invită să vă implicați și să participați activ în cadrul Zilei Naționale de Curățenie care va avea loc în acest an în data de 15 septembrie.
Let’s Do It! este cea mai mare mișcare socială din lume, prezentă și în România, cu peste 1.400.000 de voluntari implicați la nivel international, constând în strângerea deșeurilor din mediul înconjurător. Din 2008 până în prezent, mai mult de 20 de milioane de oameni din 150 țări s-au alăturat mișcării “Let’s Do It!”, în lupta împotriva deșeurilor din natură.
Ediția din acest an își propune să implice 1.000.000 de români în Ziua Națională de Curățenie! Reușita acestei ediții depinde de implicarea reprezentanților companiilor private, a cetățenilor și a societății civile.
Ne dorim ca în Bihor, să atingem 30.000 de voluntari cu spirit civic și inițiativă care să ni se alăture la marea curățenie.
Vă rugăm ca din cadrul fiecărei companii doritoare de a participa, să se desemneze o persoană responsabilă de proiect, care să se ocupe de înscrierea voluntarilor pe platforma locală Let’s Do It, Romania! la următorul link: http://bit.ly/Voluntar_BH! În funcție de numărul persoanelor care vor să se implice dintr-o companie, se vor organiza echipe care își vor lua responsabilitatea de ecologizare a unei zone afectate de deșeuri.
Vă stăm la dispoziție în vederea discutării oricăror detalii de implicare în această ediție la numărul de telefon sau la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Contăm pe implicarea dumneavoastră! Haideți să facem curat noi după noi!

Coordonator Bihor
Mihai Pop
Telefon: 0755 800 400
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Director General ADLO
Teodora Alina Silaghi
0737 311 495
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Responsabil Logistică
Ionuț Coman
Telefon: 0758 340 576
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.