Noutăți

Investiție în valoare de 5,2 milioane de Euro

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA. a semnat azi, 25.06.2020, contractul privind o investiție în valoare de 5,2 milioane de Euro, în Parcul Industrial Eurobusiness I Oradea, în urma negocierii directe cu reprezentanții companiei Dito Group SRL, care a avut loc in luna mai a.c.

Proiectul investițional va fi realizat pe o suprafață de teren de 10.090 mp și se va axa pe două segmente de dezvoltare a companiei:

  • extinderea activității curente (investiții în echipamente și utilaje, construcție hală de producție și spații de birouri).
  • construcția unui business hotel cu facilitățile aferente

 

Hotelul va deservi angajații companiei din Parcul Industrial Eurobusiness I Oradea și partenerii de business ai acestora. Tipurile de servicii integrate în hotel vor fi: spații de cazare, restaurant, săli de conferințe, birouri dotate pentru închiriere de scurtă durată, spații de dialog business, zonă de spa și piscină, lounge, filigorie, terase și zonă de joacă pentru copii.

Dito Group este o companie cu capital 100 {f41bb597d5deecdc483afb3f8a2efbebc69e613d3bfe8a5c5b89e7603f3bb6a2} românesc, înființată în anul 2006, cu sediul în Oradea. Compania  oferă soluții complete de mentenanță a suprafețelor de trafic din beton și asfalt: tehnologie de ultimă generație, materiale inovatoare și soluții tehnice atestate pentru piste de aeroporturi, drumuri și poduri, platforme industriale, șine de tramvai și zone urbane. Societatea activează în Parcul Industrial Eurobusiness I Oradea din anul  2013.