Noutăți

ADLO A SEMNAT UN NOU CONTRACT IN PARCUL INDUSTRIAL EUROBUSINESS II

    Societatea AGENȚIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ ORADEA S.A., în calitate de administrator al parcurilor industriale din Municipiul Oradea și din județul Bihor, a atribuit o parcela de 21.540 mp pe baza depunerii unei Scrisori de Intenție și a parcurgerii procedurii de NEGOCIERE DIRECTĂ desfășurată la finalul lunii octombrie 2021 pentru PARCUL INDUSTRIAL EUROBUSINESS II cu societatea DRAUBER SRL.

Contractul privind investiția s-a semnat în data de 11.01.2022, de către reprezentanții Societății ADLO SA. și reprezentanții Societății DRAUBER SRL. pentru realizarea unui depozit frigorific (depozitare produse alimentare la temperatură controlată) în suprafată de 11.200 mp și birouri administrative.

Valoarea investiției asumate este de 14 milioane euro, urmând a crea 20 de locuri de muncă.

Compania activează din anul 2013 în domeniul “Activități conexe transportului rutier de mărfuri”, fiind rezident din anul 2021 cu un proiect similar în parcul industrial EBP III, iar începând cu anul 2022  și-a exprimat intenția de a desfășura în Parcul industrial EBP II activitățile de depozitare produse la temperature controlată, activități de cross-dock, picking și distribuție, specifice domeniului de activitate și a oricăror altor activități conforme cu Regulamentul de funcționare al parcului industrial.

pozaDrauber

 

 DJI 0019