Noutăți

Reinert Kunststofftechnik își extinde activitatea cu o investiție de 5 mil euro

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA. a semnat azi, 17.01.2020, contractul privind continuarea investitiilor in Parcul Industrial Eurobusiness I Oradea, in urma negocierii directe cu reprezentanții companiei germane REINERT Kunststofftechnik SRL, care a avut loc in luna noiembrie 2019.

Societatea REINERT Kunststofftechnik S.R.L. care activează in parcul industrial din anul 2015 cu un numar de 150 angajați iși extinde activitatea printr-o investiție nouă in valoare totală de 5 milioane Euro.

Suprafața totală de teren pe care Societatea REINERT Kunststofftechnik SRL. își va dezvolta noul proiect este de 10.008 mp și constă în construirea unei clădiri în suprafață de aproximativ 5.500 mp. destinată activității de fabricare a altor produse din material plastic.

Societatea utilizează tehnologia injectării materialelor termoplastice, preponderent pentru industria auto, folosind echipamente de ultimă generație cu tehnologie de vârf.

Societatea REINERT din Oradea este responsabilă de întregul proces de dezvoltare a produselor incepând cu proiectarea și confecționarea instrumentelor de bază ale unei piese și până la piese cu mai multe componente, în unități extrem de complexe, inclusiv asamblare, tampografiere și sudare.

Numărul locurilor de muncă care vor fi create în urma finalizării investiției în Parcul Industrial va fi de minimum 70.