Noutăți

Licitație nouă pentru atribuirea de teren în Parcul Industrial I din Oradea

Depunerea ofertelor se va face în perioada 17 mai 2017 – 6 iunie 2017 ora 12,00, conform calendarului licitației, între orele 08,00 – 16,00 și 08,00 – 12,00 (pentru data de 6 iunie 2017 care reprezintă ultima zi de depunere a ofertelor), la următoarea adresă: Agentia de Dezvoltare Locala Oradea SA., Oradea, strada Primăriei nr.3, PARTER.

Deschiderea ofertelor va avea loc în prezenţa ofertanţilor şi a Comisiei de Evaluare şi Selecţie a Ofertelor, în data de 6 iunie 2017, la ora 14,00, conform calendarului licitației, la sediul Agentiei de Dezvoltare Locala Oradea S.A., situat în Oradea, strada Primăriei nr.3, PARTER.

Detaliile despre documentația necesară sunt disponibile pe site-ul Agentiei de Dezvoltare Locala Oradea SA, www.adlo.ro, si pot fi consultate și descărcate accesand linkul acesta.

Solicitarea informatiilor referitoare la documentatia de licitatie si conditiile de participare la procedura va putea fi adresata societatii administrator numai in scris pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..