Noutăți

Elevii de la Școala Profesională Eurobusiness, premiați de FAIST MEKATRONIC cu locuri de muncă

Elevii au început stagiul de practică în octombrie 2016 în meseriile de sculer matrițer, electrician exploatare joasă tensiune și operator la mașini cu comandă numerică. La finalul perioadei de practică reprezentanții FAIST MEKATRONIC le-au oferit locuri de muncă în cadrul companiei, în cadrul unei festivități restrânse la care au participat profesorii și părinții elevilor.

Cei care au împlinit 18 ani pot semna contractul de muncă, iar pentru cei care nu au împlinit încă această vârstă oferta de loc de muncă rămâne valabilă până în momentul în care au dreptul să semneze contractele.

Festivitatea de premiere s-a încheiat cu un tur al fabricii FAIST MEKATRONIC în care părinții elevilor au putut vedea condițiile de muncă din companie.

În prima etapă de înscrieri, la Școala Profesională Eurobusiness s-au înscris 100 de elevi, a doua etapă de înscrieri fiind programată pentru 29-30 august 2017. Pentru anul școlar 2017-2018 la Scoala Profesională Eurobuisness sunt disponibile 210 locuri la specializări precum:

– operator la mașini cu comandă numerică – 28 de locuri
– lăcătuș construcții metalice și utilaj tehnologic – 14 locuri
– sculer matrițer – 14 locuri
– mecanic auto – 42 de locuri
– tinichigiu vopsitor auto – 14 locuri
– tinichigiu vopsitor auto limba maghiară – 14 locuri
– electrician exploatare joasă tensiune – 14 locuri
– electronist aparate și echipamente – 14 locuri
– electromecanic utilaje și instalații industriale – 28 de locuri
– tâmplar universal – 14 locuri
– confecționer produse textile – 14 locuri

Elevii interesați de înscrierea la Școala Profesională Eurobusiness pot obține informații suplimentare la secretariatul Colegiului Tehnic Traian Vuia din Oradea, din strada Constantin Brîncoveanu, nr. 12A, sau la numărul de telefon 0259 417 806.

 

{gallery}07042017{/gallery}