Noutăți

Comunicat de presă

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA. a semnat Contractul privind proiectare şi execuţie a lucrărilor pentru obiectivul de investiţii “Construire blocuri de locuințe de Serviciu – ETAPA 1: BLOC C3, Municipiul Oradea – Str. Ovid Densușianu Nr. CAD. 160462”

 

Având in vedere obiectivele propuse, ADLO SA. a finalizat procedura de licitație deschisă privind contractarea serviciilor de proiectare şi execuţie a lucrărilor pentru obiectivul de investiţii “Construire blocuri de locuințe de Serviciu – ETAPA 1: BLOC C3, Municipiul Oradea – Str. Ovid Densușianu Nr. CAD. 160462” 

Proiectul constă in construirea unui ansamblu de 3 blocuri (S+P+5E) cu destinația de locuințe de serviciu, a câte 65 apartamente/bloc. Blocurile vor fi ridicate lângă Șoseaua de Centură, în proximitatea râului Crișul Repede. Terenul este amplasat la intrarea în Oradea, dinspre Șoseaua Borșului. Aceste locuințe de serviciu vor fi închiriate companiilor interesate, la prețuri atractive.     

Pentru primul bloc licitația privind proiectarea și execuția a fost demarată la sfârșitul anului trecut si s-a incheiat in luna iulie 2021. La procedura de licitație s-au calificat 4 companii, in baza punctajului obținut lucrarea a fost atribuită societății Costa VOC Impex SRL. Contractul de lucrări s-a semnat ieri, 26.08.2021 cu termen de finalizare de maximum 1 an de la data predării amplasamentului.

AA5

AA6

AA10