Noutăți

Compania Emerson a donat echipamente noi viitorilor electroniști

La cercul de electronică participă 15 elevi înscriși la această specializare în cadrul Colegiului Tehnic Traian Vuia din Oradea, electroniști pasionați care doresc să urmeze o facultate în domeniu. 

Orele de electronică au loc de două ori pe lună la Universitatea din Oradea, Departamentul de Electronică și Telecomunicații, și sunt coordonate de prof. univ. ing. Emilia Gordan, prof. univ Daniel Trip și prof. Dorina Săcăcian care susțin voluntar aceste cursuri.

Scopul acestor cursuri este de a face cât mai atractivă această profesie în rândul tinerilor, de a identifica elevii pasionați de electronică și de a-i forma profesional în acest domeniu având în vedere că este din ce în ce mai căutat pe piața muncii.

Cercul de electronică este organizat de Universitatea Oradea în colaborare cu Asociația Parteneriat pentru Educație și Colegiul Tehnic Traian Vuia. 

Asociația Parteneriat pentru Educație a fost înființată în 2015 de companiile Emerson, Plexus, Emsil, Celestica și Agenția de Dezvoltare Locală Oradea cu scopul de a sprijini educația în oraș, în special învățământul tehnic.

{gallery}emrson-24052016{/gallery}