Terenurile pentru cele două centre de servicii au fost deja identificate astfel că terenul din Parcul Industrial I are o suprafață de 8249 metri pătrați (în spatele companiei Faist Mekatronic), iar cel din Parcul Industrial II are o suprafață de 7417 metri pătrați (lângă compania Internationale Turen Manufaktur).
Centrele de servicii vor avea magazin alimentar, creșă, grădiniță, agenții de bănci și bancomate, ghișee de poștă și curierat, sală de fitness și alte servicii care vor fi solicitate de companii. Agenția de Dezvoltare Locală Oradea a chestionat companiile mari din Parcul Industrial I de pe Calea Borșului și toate au fost de acord cu amenajarea unui centru de servicii în interiorul parcului. În prezent, Agenția de Dezvoltare Locală Oradea caută un dezvoltator care să construiască aceste centre.
Ansamblul de locuințe pentru angajații din parcurile industriale va fi construit în apropierea platformelor industriale. De aceste locuințe vor putea beneficia angajații navetiști. Agenția de Dezvoltare Locală Oradea este în căutarea unui teren pentru această construcție.
În prezent, în parcurile industriale din Oradea își desfășoară activitatea peste 3600 de angajați iar valoarea investițiilor asumate de cele 74 de companii este de aproximativ 275 de milioane de euro. Anul acesta au fost semnate 14 contracte cu 14 companii care si-au asumat investitii in valoare de 39 de milioane de euro. Cele mai mari sunt investițiile companiilor ADEPALST din Parcul Industrial III (15 milioane de euro) și EBERSPACHER din Parcul Industrial I (14 milioane de euro).
De asemenea, pe parcursul anului 2016 Agenția de Dezvoltare Locală Oradea a fost vizitată de 17 companii din țări precum Danemarca, Germania, Italia, Turcia, Canada, Franța sau SUA care sunt interesate să-și dezvolte afacerile în parcurile industriale din Oradea.
Una dintre cele mai mari realizări ale Agenției de Dezvoltare Locală Oradea în anul 2016 este obținerea licenței de distribuție a energiei electrice în parcurile industriale din oraș. Acest lucru dă dreptul societății administrator să presteze rezidenților serviciul de distribuție al energiei electrice la un tarif reglementat de Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei. Asta înseamnă venituri suplimentare realizate de ADLO din activitatea menționată.