+4 0359 889 389 contact@adlo.ro

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Prezenta Politica de Confidentialitate are rolul de a va informa cu privire la modul in care colectam, prelucram, utilizam, facem schimb de date si protejam datele dvs. cu caracter personal, atunci cand utilizati serviciile noastre, site-ul nostru, precum si atunci cand interactionati in orice modalitate cu noi.

 

1. Principiile ce guvernează prelucrarea datelor cu caracter personal

- Colectarea datelor dvs. se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime. Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri.

- Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate.

- Procesarea datelor dvs. se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta.

- Toate datele dvs. vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara.

- Datele dvs. nu vor fi distribuite persoanelor terțe decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor.

- Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al datelor.

 

2. Ce sunt datele cu caracter personal

Date cu caracter personal reprezinta orice informație care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana vizata).

Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana vizata, cum ar fi nume, data de nastere, adresa, e-mail, numar de telefon.

  

3. Datele cu caracter personal colectate

Categoriile de Date cu caracter personal cu privire la dvs. pe care le prelucram si modul in care le prelucram pot varia in functie de serviciile pe care le utilizati si la care subscrieti, modul in care utilizati serviciile si site-ul nostru si modul in care ati interactionat cu noi.

Datele pe care le putem colecta cu privire la dvs.:

  1. Numele, data nasterii, cetatenia, adresa, codul numeric personal, documentul de identitate, numarul dvs. de telefon fix si/sau mobil, adresa de e-mail;
  2. Educatie, datele profesionale (profesie, experienta profesionala, certificari);
  3. Informatii despre utilizarea de catre dvs. a site-ului si/sau a aplicatiei noastre - date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu serviciile noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare, adresa IP, setarile regionale si setarile de limba.
  4. Comunicatiile pe care le faceti cu noi sau pe care le directionati catre noi prin scrisori, e-mailuri, servicii de chat, apeluri si retele de socializare.

 

4. Prelucrarea datelor cu caracter personal in scopuri determinate

Vom colecta, utiliza si divulga datele cu caracter personal pentru a va furniza serviciile relevante pentru dvs., precum si pentru a va contacta;

Vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele doar atat cat este necesar pentru scopul mai sus mentionat.

Accesul la datele personale este strict limitat personalului si colaboratorilor noștri care detin autorizatia necesara si nevoia clar definita pentru utilizarea datelor.

 

5. Divulgarea datelor cu caracter personal altor terte parti

Cu respectarea prevederilor legale aplicabile, datele dvs. cu caracter personal pot fi furnizate, pentru scopurile indicate mai sus urmatoarelor entitati sau terte parti din Romania sau din Spatiul Economic European:

- contractori sau furnizori de servicii care asigura servicii operationale pentru noi, precum servicii de curierat, telecomunicatii, IT, plati, prelucrare, formare, stocare, arhivare sau alte servicii;

Cu exceptia cazului in care legea prevede altfel, nu vom transfera datele dumneavoastra cu caracter personal in afara Spatiului Economic European. Masuri de protectie determinate vor fi implementate in situatia unui astfel de transfer, iar dumneavoastra veti fi notificati in consecinta.

 

6. Securitatea procesarii

Vom depune toate eforturile rezonabile pentru a va proteja datele cu caracter personal aflate in posesia sau sub controlul nostru prin stabilirea unor masuri rezonabile de securitate in vederea prevenirii accesarii, colectarii, utilizarii, divulgarii, copierii, modificarii sau aruncarii neautorizate, precum si a altor riscuri similare.

In timp ce ne straduim sa va protejam datele cu caracter personal, nu putem sa ne asumam raspunderea si nici sa asiguram securitatea informatiilor pe care le transmiteti prin internet si va indemnam sa luati toate masurile de precautie pentru a va proteja datele cu caracter personal atunci cand utilizati astfel de platforme. Va recomandam sa va schimbati des parolele, sa utilizati o combinatie de litere si cifre si sa va asigurati ca utilizati un browser securizat.

 

7. Drepturile dumneavoastra

Cu exceptia cazului in care legea prevede altfel, aveti urmatoarele drepturi cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal:

  1. De a solicita informatii privind detinerea de informatii personale despre dvs.
  2. De a solicita accesul la informatiile dvs. personale prelucrate.
  3. De a solicita rectificarea informatiilor personale pe care le detinem.
  4. De a solicita stergerea informatiilor dvs. personale detinute.
  5. De a vă opune din motive întemeiate și legitime legate de situația particulară ca datele cu caracter personal să facă obiectul unei prelucrări, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile legale.
  6. De a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată – inclusiv crearea de profiluri care produce efecte juridice ce privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.
  7. De a solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal.
  8. De a solicita transferul datelor dvs. cu caracter personal intr-o forma electronica si structurata catre dvs. sau catre o alta parte - dreptul la „portabilitatea datelor”.
  9. Dreptul de a inainta o plangere la autoritatea de supraveghere (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal).

 

AGENȚIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ ORADEA        Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Ultimele Noutăți

Municipiul Oradea, la a patra ediție “Ziua Diasporei”

Zilele Diasporei Oradea | 14 august 2019 Municipiul Oradea, la a patra ediție “Ziua Diasporei”   În speranţa de a-i aduce mai...

21-08-2019 Noutati 0

Oradea prezentă în Revista Transilvania Business Magazine (TB 86)

"Municipiul Oradea e pe buzele tuturor, când vine vorba să fie dat un exemplu pozitiv de administrație publică locală din Romania...

04-07-2019 Noutati 0

Cupa companiilor - Editia 2019

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA. a organizat sâmbătă, 08.06.2019, turneul de fotbal ”Cupa Companiilor” – ediția 2019. La c...

10-06-2019 Noutati 0

Conferința dedicată comunității HR din Oradea: Powered by Talents, driven by purpose!

Conferința dedicată comunității HR din Oradea: Powered by Talents, driven by purpose!   Oradea, 22 aprilie 2019: Mercer Marsh Be...

25-04-2019 Noutati 0

Licitație deschisă a unei parcele disponibile - EBP III  P12

A N U N Ț  privind organizarea Licitației deschise în vederea atribuirii în folosință a parcelei disponibile în Parcul Industrial...

08-02-2019 Noutati 0

Angajăm economist

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO) angajează un economist   Candidații trebuie să indeplinească următoarele condiții: ...

04-02-2019 Noutati 0

Gala Antreprenor pentru Oradea

În fiecare an, în data de 24 ianuarie, Primăria Municipiului Oradea împreună cu Agenția de Dezvoltare Locală Oradea S.A. organizea...

25-01-2019 Noutati 0

Investiții în valoare totală de 12.000.000 Euro

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA. a atras prin negociere directă, două investiții în valoare totală de 12.000.000 Euro, în c...

15-10-2018 Noutati 0

Investiție în valoare de 50.000.000 Euro

Societatea SOGEFI SUSPENSIONS EASTERN EUROPE SRL. cu sediul in Oradea, companie subsidiară a holdingului SOGEFI SUSPENSIONS SA. di...

07-09-2018 Noutati 0

Let's do it, Romania!

INVITATIE Echipa locală Let’s Do It, Romania! în parteneriat cu ADLO – Agenția de Dezvoltare Locală Oradea, vă invită să vă impli...

31-08-2018 Noutati 0

  Societatea Agentia de Dezvoltare Locala Oradea SA., cu sediul în Oradea, strada Primăriei nr.3, parter, în calitate de Administ...

30-08-2018 Noutati 0

“ZIUA DIASPOREI – ORADEA TE AȘTEAPTĂ”

 “ZIUA DIASPOREI – ORADEA TE AȘTEAPTĂ” – continuă tradiția și in anul 2018   Municipiul Oradea a îmbrăţişat această iniţiativă î...

09-08-2018 Noutati 0

Comunicat de presă - Investiție în valoare totală de 26.000.000 Euro

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA. a atras prin negociere directă, o investiție in valoare totală de 26.000.000 Euro, aceasta...

10-07-2018 Noutati 0

Candidații trebuie să indeplinească următoarele condiții: să posede cunoștințe în reglementările și mecanismele pieței de energ...

26-06-2018 Noutati 0

Turneul de fotbal ”Cupa Companiilor” – ediția 2018

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA. a organizat sâmbătă, 09.06.2018, turneul de fotbal ”Cupa Companiilor” – ediția 2018. La a...

12-06-2018 Noutati 0

Târgul ofertelor educaționale pentru anul școlar 2018-2019

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA. a participat în data de 16.05.2018 la Târgul ofertelor educaționale pentru anul școlar 201...

17-05-2018 Noutati 0

Oradea prezentă și în Revista Transilvania Business Magazine

"Municipiul Oradea e pe buzele tuturor, când vine vorba să fie dat un exemplu pozitiv de administrație publică locală din Romania...

03-05-2018 Noutati 0

Campanie de informare și promovare - învățământ profesional dual

Asociația Parteneriat Pentru Educație (APPE) demarează Campania de informare și promovare în ceea ce privește învățământul profesi...

23-04-2018 Noutati 0

Conferinta de presa

In data de 12.02.2018 la sediul ADLO SA a avut loc conferinta de presa avand ca doua puncte esentiale de discutie urmatoarele: ...

19-02-2018 Noutati 0

OPEN DAYS Kindergarten&Primary- Zilele Porților Deschise

ISO are plăcerea de a invita în cadrul evenimentului "Zilele Porților Deschise" toți părintii interesați să ne treacă pragul și să...

07-02-2018 Noutati 0

Sărbători Fericite!

In pragul Sărbătorilor de Iarnă vă dorim sănătate, bucurii și gânduri bune alături de un sincer "La mulți ani!".

21-12-2017 Noutati 0

Porți deschise la Parcurile Industriale din Oradea

La aproape 10 ani de la prima investiție în noua zonă economică a Oradei, Parcurile Industriale ale orașului și-au deschis porțile...

24-11-2017 Noutati 0

Parcurile industriale din Oradea, motor al economiei locale

Parcurile industriale s-au dovedit un motor al economiei orădene. În aproape zece ani, 70 de companii au creat în cele...

20-11-2017 Noutati 0

Zilele Porților Deschise la companiile din Parcul Industrial I Oradea

AGENȚIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ ORADEA împreună cu companiile rezidente în Parcul Industrial Eurobusiness Park Oradea I d...

17-11-2017 Noutati 0

Transform your life

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA, societatea administrator al parcurilor industriale din municipiul Oradea cu o suprafata to...

02-11-2017 Noutati 0

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea la  EXPO REAL 2017

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea participă în aceste zile la cel mai mare târg internațional de imobiliare și inves...

05-10-2017 Noutati 0

UN NOU DIRECTOR LA S.C. ADLO S.A. ORADEA

Urmare a finalizării procedurii de selecție a Directorului General a societății comerciale Agenția de Dezvoltarea Locală Oradea SA...

03-08-2017 Noutati 0

Anunț privind etapa de interviu și de susținere a declarației de intenție în fața Consiliului de Administrație al Societății AGENȚIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ ORADEA S.A.

Urmare a declanșării procedurii de selecție pentru ocuparea postului de Director General al Societății AGENȚIA DE DEZVOLTARE LOCAL...

31-07-2017 Noutati 0

Școala Internațională din Oradea organizează cursuri de limba engleză pentru copii

În perioada 21 - 25 August 2017 Școala Internațională din Oradea va organiza un curs interactiv de limba engleză pentru copi...

20-07-2017 Noutati 0

Elevii de la Școala Profesională Eurobusiness, premiați de FAIST MEKATRONIC cu locuri de muncă

Zece elevi de la Școala Profesională Eurobusiness din Oradea au fost premiați de compania FAIST MEKATRONIC cu un loc de muncă la f...

04-07-2017 Noutati 0

ȘCOALA INTERNAȚIONALĂ DIN ORADEA SE VA DESCHIDE ÎN 11 SEPTEMBRIE 2017

Școala Internațională din Oradea se va deschide în 11 septembrie 2017 cu grădiniță și anul întâi de studiu &icir...

28-06-2017 Noutati 0

ANUNȚ PRIVIND SELECȚIA CANDIDAȚILOR PENTRU OCUPAREA POSTULUI DE DIRECTOR GENERAL  AL SOCIETĂȚII AGENȚIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ ORADEA S.A.

Consiliul de Administrație al Societății AGENȚIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ ORADEA S.A., întreprindere publică în sensul pre...

12-06-2017 Noutati 0

Nu a fost depusă nici o ofertă pentru amenajarea centrului de servicii din Parcul Industrial I

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea a organizat în 31 mai 2017 procedura de licitație deschisă pentru identificarea unui inv...

09-06-2017 Noutati 0

Investiție nouă de 5,1 milioane de euro în Parcul Industrial II din Oradea

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea a finalizat o nouă procedură de negociere directă pentru o investiție de 5,1 milioane de euro ...

25-05-2017 Noutati 0

Echipa companiei ROZOTI a câștigat Turneul de Fotbal Cupa Companiilor, ediția 2017

Echipa companiei Rozoti din Parcul Industrial I din Oradea a câștigat Turneul de Fotbal Cupa Companiilor organizat în ...

20-05-2017 Noutati 0

Turneul de fotbal Cupa Companiilor – ediția 2017

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea organizează o nouă ediție a turneului de fotbal “Cupa Companiilor”. Competiția va ...

18-05-2017 Noutati 0

O nouă ediție a Târgului Meseriilor

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bihor organizează a cincea ediție a T&ac...

16-05-2017 Noutati 0

Licitație nouă pentru atribuirea de teren în Parcul Industrial I din Oradea

Agentia de Dezvoltare Locala Oradea SA organizează în perioada 17 mai - 31 iulie 2017 o noua procedura de licitatie in veder...

16-05-2017 Noutati 0

Încep înscrierile la Școala Internațională din Oradea

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea, societatea mandatată de Consiliul Local Oradea să coordoneze proiectul dezvoltării școlii int...

11-05-2017 Noutati 0

Angajații ADLO, voluntari la cantina socială din Oradea

Angajații Agenției de Dezvoltare Locală Oradea au început un program de voluntariat la Cantina Socială administrată de ...

08-05-2017 Noutati 0

Șase companii noi în parcurile industriale din Oradea

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea a lansat în 7 martie 2017 o nouă licitație pentru atribuirea de teren în parcurile...

02-05-2017 Noutati 0